2009. július 7., kedd

Jatek: 7 lényegtelen dolog magamról....



kicsit kesve tudom de...eleget teszek Kriszta masodik meghivasanak...az utobbi idoben eleg keves idott tudtam a blogozasra forditani de most igyekszem bepotolni :)

1. Lenyegtelen a kulso, ezert a leglenyegtelenebb dolognak a kulsomet tartom...es igazabol nem csak magamrol tartom lenyegtelennek hanem masokban is...a kulsonk csak egy maszk...nem azok vagyunk akiknek az emberek hisznek elso pillantasra....es ezert lenyegtelen....lenyegtelen mert ha megismersz egy embert akkor az vagy felul szarnyalja a kulsejet....vagy eppen lehet nagyon szep...ha beul ures...es igy ala assa magat.....ezert lenyegtelen a kulso...csak egy maszk...egy latszat....ami sokszor megtevesztheti, befolyasolhatja az embereket....amik valojaban vagyunk az a lelkunkben van...a szivunkben....

2. Lenyegtelen, hogy kinek mi a velemenye egy adott dologrol....ahogyan az is lenyegtelen, hogy mit kene tennem egy bizonyos helyzetben en akkor is csak a sajat fejem utan megyek, hogy ez jo vagy rossz majd kiderul....ezert lenyegtelenek a masok hibai es azok a tanulsagok amiket levonnak....en a sajat boromon akarom erezni es abbol tanulni...maskepp nem tudom ertekelni...

3. Lenyegtelen, hogy ki mennyire sert meg vagy lomboz le...akkor is hinni kell es remenykedni...mert akar milyen paranyi is a remenysugar...de ez az egy lehetosegunk van ahoz, hogy atveszeljuk a nehez idoket.
.. es ujra talra alljunk....

4. Lenyegtelenek az ember kepeseigei....akarattal barmire kepesek lehetunk...akarunk kell es bizni magunkban, igy barmi sikerulhet. Lehet, hogy nehezebben, mint masoknak, de ha harcolunk es igazan akarunk valamit azt megtudjuk valositani kepesegeinktol fuggetlenul, szep lassan mindenki a maga modjan.

5. Lenyegtelen, hogy ki milyen idos....mert ezt nem a evek szama hatarozza meg, hanem az, hogy szellemileg mennyit mutatsz...ez meg attol fugg, hogy az eletben mennyi megprobaltatason vagy tul es milyen tanusagokat vontal le ezekbol. Lenyegtelen az evek szama, mert soha nem keso bele kezdeni es ugy elni az eleted ahogyan szeretned.


6. Lenyegtelen, hogy mit sug az agyam...mi volna helyes, az eszszeru en ugy is mindig azt teszem amit a szivem diktal es amit szeretnek. Az ep eszre nem nagyon tudok hallgatni, pedig neha jo volna.
..

7. Lenyegtelen, hogy hogyan es milyen modon eljuk az eletunket, mert egyesek szerint lehet, hogy rosszul csianljuk es ezert porbalnak bele szolni...de ez lenyegtelen, mindenkinek meg van a joga ahhoz, hogy ugy csinalja ahgyan neki jol esik...elvegre a sajat eleterol van szo.


Lenyegtlen dolgok....lehet, hogy egyesek szamara ezek lenyegtelenek....en probaltam a lenyegtelenekrol irni...de igazabol o lenyegtelen es a lenyeges kozt ossze mosodtak mar reg a hatarok ami az egyiknek lenyeges az a masiknak lenyegtelen...es forditva...volt ahol altalanositottam....azert mert ugy gondolom, hogy rajtam kivul meg mas is gondolkodik igy....altalanos, de valahogy ram altalanosan igaz :))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

az 5-os olyan jó...teljsen egyetértek veled :)

Dusy írta...

jol esik a megertesed...mivel ezzel kapcsoaltosan vannak a legnagyobb problemaim mostanaban...es ha mas is egyet ert velem ..akk meg sem velem van a gond....legalabb is ebben a dologban nem...:) koszonom :)