2009. december 24., csütörtök

Szeretet ünnepe

Ez a picur... ez az imádni való tátott szájú kis ember... ez a parányi modell... aki most már sokkal nagyobb... hiszen felnőtt... ez az - az ember aki a világon a legfontosabb nekem... ő az akiben még soha sem csalódtam... ő az akire mindig, de mindig számíthatok legyen szó bármiről... ő az aki nap, mint nap tartja bennem a lelket... ő az aki mindig támogat... ő az aki megvigasztal... ő az aki jó kedvre derít... és ő az aki folyton játszik az idegeimmel... ő az aki sokszor az agyamra mászik és még se tudom sose megunni... és ő az akit annyira nagyon szeretek... ő a legjobb barátom :) szeresselek szííívem :D kicsi szippancsom :D
Ennek a napnak a készülődésről kell szólnia... mindnek kis ember készülődik... buzgólkodik... ajándékot vásárol vagy éppen csomagol... fát díszít... süt - főz... és mind ezt egy estéért... de nem akár milyen estéért... egy olyan estéért amelynek lényege a szeretet... imádom ezt az estét... és csupán egyetlen dolog miatt... a szeretet miatt... azért mert ez az este amit az ember azokkal tölt akiket igazán szeret, megtéve mindent annak érdekében, hogy a körülötte levők arcára minél nagyobb mosolyt varázsoljon :) annyira széép... hinni a szeretet erejében és ezen a napon igen is érezni azt, hogy létezik... körülvesz... felszínre tör... irányit mindent és mindenkit... és ezt fantasztikus végig nézni...hallani azt, hogy minden fél órában cseng a telefonod... oda rohansz és egy újabb ember keres... aki gondol rád... akinek fontos vagy... aki szeret... közben jön egy másik üzenet messen vagy éppen mailban... annyira jó szeretni és szeretve lenni... nem tudok elképzelni ennél nagyobb erőt és boldogságot a világon... az egyetlen szomorú tény, hogy az emberek ezen az egy napon gondolkodnak igazán a szívükkel... pedig minden egyes lépésüket a szív hangja kéne meghatározza és a szeretet végig kísérje... mint ezen a napon...
Ilyen módon is szeretnék mindenkinek, aki olvas egy gyönyörű, békés és szeretetben nagyon - nagyon gazdag karácsonyt kívánni... ne feledkezzetek meg arról, hogy igazi ajándékot csak a szíveteken át tudtok adni, valamint kapni is és, hogy a karácsonyi csoda a szívetekben lakik... Valamint szeretném megköszöni minden barátomnak és minden kedves olvasónak, hogy tőrödnek velem oly annyira, hogy a bejegyzéseim méretével nem foglalkozva olvasnak engem... jó érzés tudni, hogy másnak is nyújthatok valamit az által, hogy kiírom magamból a gondolataim :)
Küszöbön áll a nap, az az egyetlen egy nap az évben, mely hivatalosan is a szereteté. Háromszázhatvanöt nap közül háromszázhatvannégy a gondjaidé, a céljaidé, munkádé, és a szereteté csupán egyetlen egy, s annak is az estéje egyedül. Pedig hidd el, Ismeretlen Olvasó, fordítva kellene legyen. Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké, s még annak is elég az estéje.
Ahelyett, hogy vennék Neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok Neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot. Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem azt az embert, aki itt ül velem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája.

Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot.


7 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

de ki ez a kisfiú?:)

Andi(picur) írta...

...jaj Kriszta...:)) hogy hogy ki ez a kisfiu? :)) Hat DuSsSy kicsi szippancsa! :D >:D< :X :*

Dusy írta...

hmm..h ki ez a kisfiú... ő az én legjobb barátom, egyben legjobb barátnőm is... akit azota ismerek amiota az eszemet tudom... jó pár évvel ezelőtt ekkorka volt... mert most már 19 éves... :)

Tudod te.. írta...

azért ne barátnőzd le..sztem.xD

Dusy írta...

jó naaa...xD nem kell félre érteni :)) TUDOD TE... h kell érteni :)) xD

Névtelen írta...

aranyos kis gyerek volt :D

Dusy írta...

igen bizza... a kis troger :X:X:X:X